Napihaver
Szórakoztató alkalmazások csak itt !!!!

MENÜ

Kassait 32 ezren gyűlölik az interneten

Ukrajnában nem csillapodnak a kedélyek, mégis valamelyest fellélegezhet Kassai Viktor. A labdarúgó-Európa-bajnokság legnagyobb bírói bakiját elkövető játékvezető és csapata ellen nem tesznek hivatalos panaszt az európai szövetségnél az ukránok.

 

Kassai az Anglia elleni csoportmeccsen (melyet az angolok 1-0-ra nyertek) a 62. percben nem adta meg a házigazdák egyenlítő gólját, mert Vad II István gólbíró nem jelezte, hogy Mirko Devics  lövése után a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon – igaz, Erős Gábor  asszisztens pedig az egész akciót megelőző leshelyzetet nem intette be.

A tavaly a világ legjobbjának választott focibíró a világ minden tájáról kapott hideget-meleget, az ukránok egyenesen a meccs újrajátszását követelték, ám bő egy nappal a történtek után úgy döntöttek, nem tesznek panaszt az UEFA-nál.

A szurkolók azonban képtelenek napirendre térni az eset fölött, a kontinensbajnokságról segítőivel szerdán hazaküldött Kassai Viktorról még tavaly novemberben létrehozott, „Viktor Kassai dislike" (Nem szeretjük Kassai Viktort) fedőnevűFacebook-csoport „rajongóinak" száma is hirtelen 32 ezerre ugrott.

 

Hírek

  • Hírek
    2012-02-08 16:07:20

    Megújult honlapunk !!!

Asztali nézet